شرکت شاپ شیمی اصفهان

آب مقطر





 

 

 

تولید و فروش آب مقطر خنثی با PH 7

 

تولید و فروش آب مقطر خنثی با PH 7 با استفاده از روش رزین با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت به صورت عمده

و حمل با تانکر1000 لیتری الی 2200 لیتری

 

قیمت آب مقطر با توجه میزان سفارش و محل تحویل کالا مشخص می گردد. 

 

 

آب چکیده یا "آب مقطر"، آبی است که بسیاری از ناخالصی های آن به شیوه تقطیرگرفته شده باشد. همان گونه که می دانید آب دارای املاح و یون هایی است که به طور طبیعی در آن یافت می شود که با سختی موقت و دایم شناخته شده می ‌باشند. برای تهیه آب مقطر، آب را جوشانده و بخار آب را به ظروف دیگری انتقال می‌دهند. اگر بخار آب حاصل را سرد کنیم بخار به مایع تبدیل شده و آب مقطر به دست می‌آید. با تکرار تقطیر می‌توان آب مقطر با خواص بهتری را به دست آورد.

 

 

تاریخچه

 

استفاده از آب مقطر به 200 سال پس از میلاد مسیح بر می گردد که برای تهیه آب نوشیدنی در زمان های کم آبی و خشکسالی، از تقطیر آب دریا استفاده می کردند.

 

نوع دیگری از آب که در آزمایشگاه ها به کار برده می شود، آب دیونیزه (یون زدایی) می باشد. تفاوت آب مقطر و آب دیونیزه در درصد خلوص آنها می باشد آب مقطر را به وسیله دستگاه های معمولی آب مقطرگیری قبلا توضیح داده شد تهیه می ‌کنند و این آب توسط شیلنگی از دستگاه خارج می شود و در ظرف استریل جمع آوری می شود و بدین صورت آب مقطری که فاقد املاح نمکی است به دست می آید، اما، آب دیونیزه درجه خلوص بالاتری نسبت به آب مقطر دارد و برای تهیه آن از دستگاه دیونایزر (یون زدا) استفاده می ‌کنند که دارای ستون هایی ازبا بارهای مثبت و منفی است، که یون های مثبت و منفی آب توسط این رزین ها گرفته می شود. به علت گران بودن تهیه آب دیونیزه، از این آب در واکنش های بسیار مهم و حساس استفاده می شود.

 

در آزمایشگاه برای استفاده از آب مقطر از وسیله ای به نام "پی ست" استفاده می ‌شود. از آب مقطر در آزمایشگاه به عنوان حلال، به عنوان ماده اولیه برای شرکت در واکنش های شیمیایی، به عنوان ماده واسطه برای خارج کردن مواد ناخواسته و به عنوان بستر یا محیط واکنش استفاده می شود.

 

pH آب مقطر خنثی و در حدود 7 می‌باشد. رسانایی ویژه آن (عکس مقاومت) بسیار کم می‌باشد. زیرا رسانایی الکتریکی آب با انحلال نمک ها در آن افزایش می‌یابد. دمای جوش آن پایین تر از آب ‌های طبیعی می‌باشد و به علت عدم وجود مواد محلول، خاصیت خورندگی ندارد. با رسوب کربنات ها، سولفات ها و نیترات ها و سایر یون‌های محلول در آب، دیگ بخار پس از مدتی جرم و رسوب گرفته و باید تمیز شود.

 

همچنین ضروری است گفته شود که آب مقطر همانند آب معمولی، نوشیدنی مطلوب و گوارایی نیست و طعم خود را به دلیل حذف یون های موجود، از دست داده است.

 

 

مصارف مختلف و طبقه بندی شده برای آب مقطر :
1- آب مقطر با EC کمتر از 5/0 ميکرو زيمنس : جهت استفاده های حساس نظير استفاده در کوره های القايی ، کاربردهای شستشو و آبکاری قطعات فلزی ، مصارف داروسازی ، استفاده در آزمايشگاه های طبی ، استفاده در بيمارستان ها ، آندايزينگ آلومينيوم ، استفاده در آزمايشگاه های فنی و خدماتی ، کاربردهای حساس نظامی - صنعتی از قبيل انرژی اتمی ، کاربردهای حساس صنعتی و ...
2- آب مقطر با EC حدود 5/3 تا 6 ميکرو زيمنس : جهت استفاده در سيستم خنک کاری برخی کوره ها ، استفاده در آزمايشگاه های طبی ، انجام واکنش های شيميايي صنعتی ، استفاده در بيمارستان ها ، کاربردهای شستشو و آبکاری قطعات فلزی ، توليد مواد شيميايي که در توليد آنها آب استفاده می شود ، استفاده در آزمايشگاه های فنی ، استفاده در آزمايشگاه های دانشگاه ها ، کاربردهای مختلف صنعتی و ...
3- آب مقطر با EC حدود 8 تا 11 ميکرو زيمنس : جهت انجام واکنش های شيميايي صنعتی ، شستشوی قطعات حساس پس از توليد ، استفاده در سيستم خنک کاری ماشين آلات صنعتی که در اثر کار کردن داغ می شود ، توليد مواد شيميايي که در توليد آنها آب استفاده می شود ، استفاده در آزمايشگاه های دانشگاه ها ، کاربردهای غير حساس صنعتی و ...
از جمله مصارف دیگر :
1. تولید آب اسید : برای تولید آب اسید از آب مقطر استفاده می شود.
2. در صنعت طلا سازی